Vi beklagar at alt ikkje er på plass enno....

Tekniske utfordringar gjer at du dessverre ikkje får opp telefonnummer når du søker etter tilsette i Bjørnafjorden kommune, berre e-postadresse. Ring sentralbordet på 56 57 50 00 for å bli sett over.
Nokre av søknadsskjemaa er heller ikkje på plass enno. Vi beklagar, og jobbar så raskt vi kan for å få alt til å fungere som det skal. Hastar det? Send ein e-post

Meteorologisk institutt varslar om ekstremt høg vasstand

Klikk for stort bileteDet er venta ekstremt høg vasstand i Sunnhordland, Rogaland, Agder og Hardanger, medan det er venta svært høg vasstand for Møre og Romsdal, Vestland utanom Sunnhordland, Telemark, Vestfold, Østfold, Oslo, Akershus og Buskerud på onsdag. Meteorologisk institutt Meteorologisk institutt varslar om ekstremt høg vasstand (raudt nivå) for delar av fylket. Vasstanden er venta å vere på det høgaste mellom kl. 02 og 03 natt til onsdag 15. januar.

Den ekstremt høge vasstanden kan føre til flaum og overvatn mange stader, og fare for større øydeleggingar på infrastrukttur og bygningar i strandsona. Les om korleis du førebur deg på flaum på sikkerhverdag.no
Bjørnafjorden kommune ligg i grenselandet for varselet. Vi ber likevel alle om å vere føre var, og vurdere å ta båten opp på land og sikre lause gjenstandar inne i naust og i strandsona.

Sjå meir om varselet på varsom.no.