Vi beklagar at alt ikkje er på plass enno....

Tekniske utfordringar gjer at du dessverre ikkje får opp telefonnummer når du søker etter tilsette i Bjørnafjorden kommune, berre e-postadresse. Ring sentralbordet på 56 57 50 00 for å bli sett over.
Nokre av søknadsskjemaa er heller ikkje på plass enno. Vi beklagar, og jobbar så raskt vi kan for å få alt til å fungere som det skal. Hastar det? Send ein e-post

Bestill månadleg faktura frå Bjørnafjorden kommune

Bjørnafjorden kommune sender normalt ut faktura for kommunale gebyr fire gonger i året. Du kan velje å få faktura månadleg. Då blir beløpet delt på 12 terminar, i staden for på fire.

Les dette før du bestiller:

• Står du som fakturamottakar på fakturaen for kommunale gebyr frå Bjørnafjorden kommune eller er ein annan person i husstanden registrert som mottakar? Berre fakturamottakar kan gjere endringar i samband med fakturaen.
  • Månadleg faktura føreset at du har avtale om avtalegiro, e-faktura, Vipps efaktura eller Digital postkasse med Bjørnafjorden kommune.
  • Avtale om månadleg faktura gjeld frå og med neste månad.

Bestill månadleg faktura for kommunale gebyr (logg inn via ID-porten)

Lise Birkeland Kvittingen