Vi beklagar at alt ikkje er på plass enno....

Tekniske utfordringar gjer at du dessverre ikkje får opp telefonnummer når du søker etter tilsette i Bjørnafjorden kommune, berre e-postadresse. Ring sentralbordet på 56 57 50 00 for å bli sett over.
Nokre av søknadsskjemaa er heller ikkje på plass enno. Vi beklagar, og jobbar så raskt vi kan for å få alt til å fungere som det skal. Hastar det? Send ein e-post

Sjå kart over vass- og avløpsledningar

Det tek litt tid å få på plass dei ulike kartløysingane for Bjørnafjorden kommune. Dersom du ikkje finn det du leitar etter, vit at vi jobbar med saka.

Slik brukar du kartet:

• For å sjå kor vass- og kloakkleidningane går, trykk på pila i ruta der det står Bjørnafjorden. Då får du opp ein meny med fleire val.
  • Vel "Vann og avløp".
  • Trykk på plussteiknet nede i høgre hjørnet av kartet for å zoome inn til du ser leidningane.

Gå til kart

Finn du ikkje det du leitar etter? Ta kontakt med Samferdsel og VA.